KEÇİÖREN ŞEHİT ARİF ÇAKIR ANAOKULU

Vizyon: Okulumuzun Vizyonu; Milli manevi değerlerini benimsemiş, kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğrenen, kendine güvenen, gelişime açık, yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirerek geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınlarını daha güzel yapmak için bugünleri renklendirmek aydınlatmak temel hedefimizdir.

Misyon: Okulumuzun Misyonu; Yenilikçi, milli değerlerine sahip çıkan, kendisine, çevresine, doğaya duyarlı, özgüveni yüksek, sorgulayan, problem çözebilen, araştıran, ne istediğini bilen bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde örnek bir kurum olarak çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli bir eğitim hizmeti sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.00-13.00 13.00-18.00
Isınma: Doğal Gaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-TWINNING PROJE ÇALIŞMALARI KAPASAMINDA ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETLERİMİZ

WEB - https://sehitarifcakiranaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜÇLÜKAYA MAH. KAYA SK. ŞEHİT ARİF ÇAKIR ANAOKULU BLOK NO 15/1 KEÇİÖREN / ANKARA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 406 Hat Nolu Keçiören-Odtü, 407 Hat Nolu Keçiören-Kalaba-Kızılay, 420 Hat Nolu Keçiören-Ulus-Kızılay, 422 Hat Nolu Keçiören-Gar-Kızılay, 425 Hat Nolu Keçiören-Beşevler-Teknik Okullar EGO Otobüsleri, 421-3 Hat Nolu Keçiren Gazino-Bakanlık-Yüzüncü Yıl Özel Halk Otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Ulus Bentderesi Dolmuş duraklarından Keçiören-Şose, Keçiören-Asvalt, Keçiören-Aktepe, Keçiören-Uyanış ve Keçiören-Ostim, Keçiören-Batıkent güzergahındaki dolmuşlarla da okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılay´dan 9 km Ulus heykelden 6 km, Keçiören Kaymakamlığından 1 km